telecredit/ Рейтинг 5 основан на 1
Telecredit
de la 18-60 de ani

10-30 zile

Perioadă

până la 2 000 RON

până la 2 000 RON

Sumă primul / max.

1.2% pe zi

1.2% pe zi

Rata dobânzii primul / standard

Telecredit este o instutitie financiara nebancara ce ofera posibilitatea accesarii unui imprumut rapid on-line, pe termen scurt (minim 10 zile, maxim 30 zile), cu sume cuprinse intre 100 si 2000 lei.

Ce este TELECREDIT?

Telecredit IFN S.A. este o instituție financiară nebancară ce ofera posibilitatea de a benefia de un credit rapid pentru situatii urgente. Aceasta este monitorizata de BNR, inscrisa in Registrul General al IFN sub numarul RG-PJR-41-110287 din data de 01.09.2014 și în Registrul Special al IFN sub numarul RS-PRJ-41-110102 din data de 16.02.2018.

Telecredit ofera imprumuturi on-line, pe termen scurt, pe o perioada de creditare cuprinsa intre 10 si 30 de zile. Suma minima ce face obiectul creditului rapid este 100 lei iar cea maxima 2000 lei. Este important de subliniat faptul ca Telecredit ofera imprumuturi rapide atat salariatilor cat si pensionarilor.

Prin rapiditatea obținerii împrumutului Telecredit și prin calitatea serviciilor oferite, acestia isi doresc sa devina prima opțiune pentru potetialii lor clienți. Transparenta, profesionalismul și rapiditatea sunt lucrurile care caracterizează echipa Telecredit și cu care aceasta se mandreste.

Telecredit vrea sa se depaseasca, devenind din ce în ce mai competiva și inovativa în misiunea sa de zi cu zi.

Imbinând eficient know-how-ul și tehnologia, se adapteaza si reactioneaza rapid la toate solicitarile clienților.

Telecredit încurajează creditarea responsabilă, sfâtuindu-și clienții să își monitorizeze cheltuielile și să economisească zilnic astfel încât să nu aibă probleme în privința achitării datoriilor.

Ce produs oferă TELECREDIT?

Telecredit ofera imprumuturi rapide cu sume cuprinse intre 100 si 2000 lei cu o perioada de rambursare de maxim 30 de zile. Se aplică exclusive on-line, obținându-se aprobarea rapid si primind banii in contul bancar, fara sa fie nevoie de giranti sau adeverinta de venit.

Creditul online de la Telecredit este imprumutul cel mai rapid atunci cand vine vorba despre nevoile urgente sau simplele placeri. Se intampla tuturor, in fiecare zi sa apara situatii neprevazute pentru care nu ai o rezolvare financiara imediata. In functie de nevoile fiecarei persoane, Telecredit ofera imprumuturi de pana la 2000 lei, pe o perioada cuprinsa intre 10 si 30 zile. Suma minima pe care o persoană o poate obtine pentru un credit pe termen scurt de la TELECREDIT este de 100 de lei.

Telecredit stie ca fiecare client are nevoi diferite si de aceea oferă flexibilitate atunci cand vine vorba despre un imprumut rapid online. Prin urmare beneficiarul stabileste suma de care are nevoie si scadenta imprumutului, si astfel isi construieste un imprumut care sa fie avantajos pentru situatia sa financiară.

Care sunt avantajele produsului TELECREDIT?

Avantajele produsului oferit de TELECREDIT sunt:

 • Companie este creditor direct – nu reprezintă un broker sau alt intermediar;
 • Acordă rapid credite on-line: se aplică ușor, evaluarea se face imediat cu un minim de documente și banii se primesc în cel mai scurt timp în contul bancar;
 • Nu percepe comisioane și nu are alte costuri ascunse.

Care sunt conditiile pentru a lua un credit rapid de la TELECREDIT?

Pentru a putea să accese un împrumut Telecredit clienții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • să aibă vârsta minimă 18 ani și domiciliul în România;
 • sa aibă un venit din salariu sau pensie;
 • să detină un număr de telefon mobil activ și o adresă de e-mail valabilă.

Care este targetul de clienți Telecredit?

 • Persoane cu vârstă minimă 18 ani
 • Rezidenți ai României
 • Interval venit: 1000 – 2000 ron
 • Nivel educatie: studii medii și superioare

Cum se poate aplica pentru un credit rapid de la TELECREDIT?

Se poate accesa un credit online chiar din confortul casei, de pe laptop, tableta sau mobil. Sunt doar cativa pasi simpli pe care solicitantul trebuie să îi facă:

 • Acceasează web site-ul https://telecredit.ro
 • Alege suma și perioada de rambursare prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stanga.
 • Completează cererea de imprumut online cu datele sale (este nevoie de ele o singura data, urmatoarele imprumuturi vor avea aceste informatii deja completate);
 • Trimite documentele necesare in format electronic folosind Contul Tau;
 • Primește aprobarea in cel mai scurt timp, iar banii îi sunt transferati în cont in aceeasi zi.

Informațiile despre stadiul dosarului se regăsesc în propriul cont Telecredit și pot fi accessate folosind obțiunea „Intră în cont”.

Telecredit nu are posibilitatea de a lua comezi telefonice deoarece produsul lor este 100% online. Dacă cineva contactează echipa telefonic, aceasta nu îi poate acorda credit prin telefon, cererea fiind exclusiv completata de utilizator, nu poate fi completata de angajatii Telecredit, prin urmare nu pot prelua comenzile telefonic.

Cum se rambursează un împrumut rapid de la TELECREDIT?

Întregul proces este simplu. La data scadentă, beneficiarul creditului trebuie să se asigure că deține în cont fondurile necesare achitării creditului iar Telecredit va retrage automat suma din contul acestuia prin debitarea cardului. Beneficiul oferit de această posibilitate este faptul că suma împrumutată se va transfera imediat, iar beneficiarul nu va avea parte de costuri suplimentare.

De asemenea, se poate alege plata în conturile Telecredit prin orice alt canal de plată: card bancar, numerar bancar, virament, Paypoint.

Este posibilă efectuarea plății înainte de termen și este chiar recomandată deoarece, în acest caz, se va plăti doar suma împrumutată împreună cu dobânda acumulată până atunci, fără alte taxe suplimentare de rambursare anticipată sau comisioane.

În general, împrumuturile Telecredit se rambursează integral la data scadentă. Beneficiarul trebuie să se asigure ca are în cont suficienți bani pentru a rambursa creditul la momentul scadenței. Cu toate acestea, este posibiă înapoierea creditului în mai multe tranșe, dacă beneficiarul dorește. Trebuie să se țină cont însă că, până la data scadentă, creditul rapid trebuie să fie achitat în totalitate.

În cazul în care nu se poate rambursa la timp creditul rapid, trebuie anunțată imediat echipa Telecredit pentru a stabili împreună modalitatea optimă de soluționare. În acest caz, dobânda penalizatoare este tot 1,2%/zi. În cazul în care beneficiarul dorește să încheie contractul fără să achite creditul, compania Telecredit își rezervă dreptul legal de a angaja o companie specializată pentru recuperarea împrumutului și a tuturor cheltuielilor ce au rezultat din neplata acestuia.

Cum se poate intra în contact cu echipa TELECREDIT IFN?

Pe web site-ul companiei Telecredit se regăsesc toate datele de contact necesare (telefon, e-mail, adresă).

 

up
подключил в кредит наличными