vivacredit/ Рейтинг 5 основан на 1
0% Dobanda la Primul Credit!
Viva Credit
de la 20 - 70 de ani

1-30 zile

Perioadă

până la 2 000 RON

până la 2 000 RON

Sumă primul / max.

0% pe zi

1.2% pe zi

Rata dobânzii primul / standard

Viva Credit IFN SA este o instituție financiară nebancară, înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României cu numărul RG-PJR-41-110267. Ea este prima companie din România specializată în credite până la salariu – împrumuturi rapide, oferite on-line, cu termen de rambursare de până la 35 de zile.

Misiunea Viva Credit este oferirea unei soluții rapide și convenabile pentru finanțarea nevoilor urgente ale fiecărui client.

Ce tipuri de credite oferă Viva Credit?

Creditul Până la Salariu® este cel mai rapid împrumut oferit de Viva Credit®. Cererea se completează online în numai 7 minute, este aprobată pe loc, iar banii sunt virați direct în contul clientului în două ore.

Viva Credit recomandă acest tip de împrumut doar pentru rezolvarea unor nevoi urgente și nu indică utilizarea lui ca metodă de finanțare pe termen lung.

Principalele caracteristici ale creditului oferit de Viva Credit® sunt:

 • Rapiditate – aplici online de oriunde te-ai afla şi primești banii direct în contul tău bancar în cel mai scurt timp. Fără comisioane sau taxe.
 • Flexibilitate – poți alege exact suma de care ai nevoie (între 100 si 1000 RON) şi perioada dorită (între 1 şi 35 zile)
 • Transparenţă – vei şti de la început exact cât ai de plată. Dobânda este fixă, costul nu se modifică pe durata creditului.
 • Rambursare anticipată fără comisioane sau alte penalităţi.
 • Se acceptă și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Care sunt condițiile de creditare?

Codițiile de aprobare a unui împrumut sunt minimale:

 • Vârsta de peste 21 de ani;
 • Venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • Cont bancar sau un card

Care sunt principalele avantaje oferite de Creditul până la Salariu oferit de Viva Credit?

În primul rând, acesta este un credit rapid. În 7 minute se completează cererea, se primește un răspuns pe loc iar banii sunt transferați în aproximativ 2 ore.

De asemenea, așa cum am observat, condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a accesa un credit rapid de la Viva Credit sunt minime, fiind ușor de îndeplinit.

Un alt aspect important este faptul că dobânda este fixă, neexistând costuri ascunse. Singurul cost al creditului rapid este dobânda zilnică de 1,20% din suma împrumutată. De exemplu, dacă o persoană accesează un împrumut de 300 lei pentru 10 zile, dobânda zilnică este 3,60 lei iar la scadență se rambursează 336 lei.

Comisionul de analiză a dosarului este 0%. Singurul cost al creditului este dobânda. În cadrul derulării contractului de creditare nu apar costuri suplimentare nici la începutul creditului și nici la scadență. Suma ce se comunică de la început că trebuie rambursată rămâne fixă, transparența și claritatea fiind puncte forte ale Viva Credit.

 În plus, nu se solicită giranți sau garanții, compania afirmând că își dorește o relația cu clienții bazată pe încredere și seriozitate.

Cererea se poate completă de la orice telefon mobil, tabletă, calculator sau laptop ce beneficiază de conexiune la internet, vorbind de un împrumut rapid on-line.

Comisionul de rambursare anticipată este 0. Viva Credit încurajează achitarea înainte de scadență motiv pentru care nu percepe niciun fel de comision în cazul unei rambursări anticipate. Din contră, dobânda se recalculează iar costul este mai mic pentru beneficiar.

 Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că împrumutul se poate face pe câte zile dorește persoana care îl solicită. Viva Credit acordă credite rapide între 100 și 2000 lei, pe o perioadă de cel mult 35 zile. Dacă o persoană necesită doar 300 de lei pe o perioadă de o săptămână, acest lucru nu este un impediment, fiindu-i acceptată cererea de creditare.

Care este procedura de solicitare a unui credit de la Viva Credit?

Acordarea unui credit rapid de la Viva Credit se bazează pe un proces simplu și rapid. Tot ceea ce este necesar este completarea formularului de solicitare pe web site-ul companiei și trimiterea unei copii dupa buletin pe e-mail sau fax. Solicitarea va fi analizată rapid iar banii vor ajunge în cont în maxim 2 ore.

 Persoanele care au mai luat credit de la Viva Credit au la dispoziție alte 4 metode pentru a solicita un credit. Acestea pot face solicitarea telefonic, on-line din contul de client, prin aplicația pentru mobil Viva Credit sau prin SMS. În cazul trimiterii unui SMS trebuie menționată expres suma ce se dorește a fi împrumutată și perioada de rambursare, banii fiind virați în cont în maxim 60 de minute.

 Ce se întâmplă după acordarea creditului?

Transferul banilor

Transferul banilor se poate face numai în cursul zilelor lucrătoare, în intervalul orar indicat pe web site. Solicitările de credit primite în afara orelor de program, precum și cele din zilele nelucrătoare vor fi procesate în dimineața următoarei zilei lucrătoare.

Rambursarea anticipată

Creditele Viva Credit pot fi rambursate anticipat, fără niciun cost suplimentar. Se va plăti numai suma împrumutată și dobânda acumulată până în acel moment (1,20%/zi).

Întârzierea la plată

În cazul imposibilității rambursării creditului la termenul stabilit, beneficiarul trebuie să contacteze imediat compania pentru a afla ce opțiuni are și pentru a stabili modul de plată. Neplata integrală și la timp a sumelor datorate poate avea consecințe neplăcute:

  • 1,20%/zi dobândă penalizatoare
  • Raportarea situației la Biroul de Credite cu impact negativ asupra solicitării ulterioare a unui credit rapid
  • Contractul de credit poate fi cesionat firmelor specializate în recuperarea creanțelor.

Refinanțarea creditului

Dacă problemele financiare persistă, se poate solicita cu cel puțin 5 zile înainte de scadență o refinanțare a creditului. Aceasta nu se acordă automat. Contractul de refinanțare se aprobă doar după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul inițial. Comisionul de refinanțare este 0 iar solicitarea de refinanțare se poate face din contul de client. 

up
подключил в кредит наличными